söndag 7 november 2010

Irena Peric - Lorenzo de' Medici

Lorenzo de' Medici (LdM) anses av många som den mest kända art och designskolan i Florens. Institutet har funnits i över 30 år och erbjuder designstudier inom Fashion Design, Fine Arts, Graphic Arts, Jewellery Design, Interior Design samt Creative Arts studier som Dance, Music and Theatre Performance, Film, Photography samt Sculpture and Ceramics.

Florens

Florens måste vara en av de vackraste städerna i världen. Staden andas kultur och historia så man kan inte undgå att bli påverkad!
Florens med sina 650.000 invånare har inspirerat konstnärer som Rafael, Botticelli, Michelangelo, och Donatello. Det är inte svårt att förstå när man beger sig till fots genom staden. Det är inte bara de storartade museibyggnaderna, palatsen, kyrkorna och broarna som imponerar och fascinerar utan också varje husport, gränd, fontän och trappa har sin egen helt oemotståndliga skönhet.
Florentinarna är till naturen gästfria och mitt i all elegans och skönhet finner du ett påtagligt lantligt inflytande och ett lugn skapad av stadens skönhet och Toscanas mjukt böljande landskap. Mat är viktigt i denna stad, och ta god tid på dig och njut när du besöker en av de 100 tals trattorierna, alla med olika Toscanska specialitéer.